Bemanning

Trenger du en midlertidig medarbeider?

Det å finne kvalifiserte kandidater kan være en utfordrende og tidkrevende prosess for enhver bedrift. Behovet for ekstra personell kan oppstå av ulike grunner. Er for eksempel en av dine medarbeidere blitt syke, har ferie eller permisjon kan du kontakte Pilar Personell for å få hjelp til å dekke opp disse vikariatene. Vi er forpliktet til å hjelpe deg med å finne rett kandidat til stillingen, og hjelpe din bedrift med å vokse.

Her er noen praktiske grunner til at innleie av medarbeidere gjennom Pilar er fordelaktig:

På dine vilkår

Vi har hele arbeidsgiveransvaret, med ansvar for lønn, feriepenger, arbeidsgiveravgift, forsikringer og eventuelle sykepenger, knyttet til medarbeideren.

Ved pressende behov

Den ansatte kommer raskt på plass, du trenger ikke tenke på rekrutteringsprosessen.

Kostnadseffektiv

Du får ansatte i den perioden du trenger dem, og betaler kun for timene medarbeideren jobber for deg.

Fleksibel kompetanse

Du blir kjent med nye potensielle medarbeidere for en eventuell fremtidig ansettelse.

Hvorfor velge Pilar Personell?

En medarbeider skal ikke bare være kompetent, men også passe inn i arbeidsmiljøet for å trives. Da blir alle parter fornøyd, og det er akkurat det vi brenner for.

Vårt team består av kvalifiserte fagfolk, med flere års erfaring innen sine respektive felt og besitter verdifull kunnskap og ferdigheter. Vi sikrer at våre kunder får en medarbeider som løser oppgaver effektivt og profesjonelt. Ved å sette ut arbeidskraftbehovet ditt til oss, kan du spare tid og kostnader som ellers ville blitt brukt på rekruttering og opplæring. Vi tar oss av hele prosessen, fra annonsering og intervjuer til innhenting av referanser og hele arbeidsgiveransvaret. Du kan være trygg på at vi tar oss av alle nødvendige steg for å finne den rette kandidaten for deg.

Kontakt oss i dag, så kan vi diskutere dine bemanningsbehov og hvordan vi kan hjelpe deg. Pilar Personell er dedikert til å levere skreddersydde bemanningsløsninger som passer din bedrifts unike behov.

Segmenter

Transport, logistikk og produksjon

Forretningsstøtte og administrasjon

Salg og markedsføring

Ønsker du å høre mer om rekruttering?

Om du har noen spørsmål til oss, eller ønsker å høre mer om vi jobber med rekruttering er det bare å ta kontakt når som helst.
Skroll til toppen

Nettsiden bruker cookies for å tilpasse funksjonalitet og for å samle inn statistikk. Les mer.