Rekruttering

Ønsker du hjelp til å rekruttere?

Vi i Pilar håndterer hele rekrutteringsprosessen for deg. Vi finner de riktige kandidatene til din bedrift. Vårt mål med rekrutteringsprosessen er å oppnå best resultat for din bedrift og stillingen som skal fylles.

Her er noen praktiske grunner til at outsourcing av rekrutteringsprosessen til Pilar er fordelaktig:

Tilgang til erfarne rekrutterere

Pilar har et team med erfarne rekrutterere som dedikerer sin tid og krefter til å finne de beste kandidatene, noe som betyr at du ikke trenger å gjøre jobben selv. Vår ekspertise og kunnskap i rekrutteringsprosessen skal hjelpe deg med å finne den rette kandidaten til enhver stilling. Til hver prosess setter Pilar sammen et team som har best mulig forutsetninger for å løse oppdraget.

Redusert tid og kostnader

Outsourcing av rekrutteringsbehovene dine betyr at du kan spare tid og penger som du ellers ville ha brukt på å legge ut stillingsannonser, gjennomgå CV, gjennomføre innledende intervjuer og sjekke referanser. Med en outsourcet rekrutteringsprosess kan du fokusere på kjernevirksomheten din mens Pilar tar seg av ansettelsen.

En objektiv ansettelsesprosess og en mer effektiv onboardingsprosess

Pilar er objektive og følelsesmessig løsrevet, noe som betyr at vi objektivt kan vurdere og evaluere potensielle kandidater. Dette kan resultere i bedre ansettelser.
Når du har funnet den rette kandidaten, kan Pilar bistå med onboarding og opplæringsprosessen. Dette kan fremskynde ansettelsesprosessen og sikre at den nyansatte kan komme opp og stå umiddelbart.

Avslutningsvis kan outsourcing av rekrutteringsprosessen være en utmerket måte å forbedre kvaliteten, hastigheten og nøyaktigheten til ansettelsesprosessen. Hos Pilar har vi et erfarent team med rekrutterere som er godt rustet til å håndtere dine rekrutteringsbehov.

Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å finne talentet som din bedrift trenger.

Segmenter

Transport, logistikk og produksjon

Forretningsstøtte og administrasjon

Salg og markedsføring

Ønsker du å høre mer om rekruttering?

Om du har noen spørsmål til oss, eller ønsker å høre mer om vi jobber med rekruttering er det bare å ta kontakt når som helst.
Skroll til toppen

Nettsiden bruker cookies for å tilpasse funksjonalitet og for å samle inn statistikk. Les mer.